×

Opozorilo

The form #1 does not exist or it is not published.

PRAVILA:

ugodnostiTekmovanje bo potekalo v skladu s Pravili golfa 2019 in s pravili Amaterskega statusa odobrenimi s strani R&A Rules Limited & USGA, lokalnimi pravili golf igrišča Ptuj), ki so v skladu s Pravili golfa in so odobrena s strani tekmovalne komisije, ter po Pravilih Svetovnega hendikep sistema (SHS/WHS).

Tekmovalna komisija si pridržuje pravico do morebitnih upravičenih sprememb, ki pa morajo biti v skladu s Pravili golfa.

PRAVILA:

ugodnostiTekmovanje bo potekalo v skladu s Pravili golfa 2019 in s pravili Amaterskega statusa odobrenimi s strani R&A Rules Limited & USGA, lokalnimi pravili golf igrišča Ptuj), ki so v skladu s Pravili golfa in so odobrena s strani tekmovalne komisije, ter po Pravilih Svetovnega hendikep sistema (SHS/WHS).

Tekmovalna komisija si pridržuje pravico do morebitnih upravičenih sprememb, ki pa morajo biti v skladu s Pravili golfa.

2022 Golf PorociloNaš priljubljeni šport je bil tudi v letu 2021 zaradi pandemije omejen, vendar smo bili veliko več na igriščih kot leto prej. Ob pisanju poročila so dokaj blizu odvija drama, ki nas ne pušča ravnodušne. Hkrati nam sporoča, da je svoboda največja vrednota, ki jo moramo čuvati, tudi doma. Finančni del poročila bom tokrat uvrstila v drugi del poročanja, za bolj radovedne naj povem, da smo poslovali pozitivno.

Spoštovani člani, spoštovani članice GK Ptuj,

v prilogi je članek iz Štajerskega tednika, ki na kratko povzema nekaj naših rezultatov in uspehov v letu 2021.

Pred nami je nova golfska sezona, letos GK Ptuj praznuje 30.letnico svojega obstoja.

Želimo si, da bomo tudi v prihodnjih letih ostali največja golfska druščina na Štajerskem.

V tem letu nas čaka tudi volilna skupščina, ki  bo predvidoma 12.03.2022 v živo, odvisno od epidemiološke situacije.

2022 rezultati mV klubski sobi na igrišču, ki jo je voditelj preimenoval v prijetno manjšo dvoranico, je potekala zaključna prireditev Golf zveze Slovenije za pokalna tekmovanja, ki so bila v letu 2021. Najmlajši so tekmovali v Šolskem tekmovanju, bolj izkušeni, a nič manj tekmovalno razpoloženi, sicer bistveno bolj izkušeni odlični rekreativci, so nastopili na tekmovanju Mid Am, vsi ostali, bolj kot ne, slovenski reprezentanti, pa v različnih starostnih kategorijah, v najbolj pomembnem tekmovanju Slo Tour. Prireditev, ki sta jo zunaj žarometov postavila Metka jamar in Gorazd Kogoj, je povezoval vodja komunikacije in marketinga pri GZS, Gašper Bolhar, med všečnimi in dobro razpoloženimi gosti pa so v krajših pogovorih sodelovali Marko Rajšter, Nastja Banovec, Mark Trnovec in Uroš Gregorič.

Na Ptuju je potekal drugi krog Slo am toura, to je najvišji tekmovalni nivo golfa v Sloveniji.

Po treh odigranih krogih je drugo mesto med moškimi dosegel član GK Ptuj

 • Jan Hribernik.

Dobro igro sta prikazala tudi

 • Miha Majhenič in
 • Grega Gregorinčič.

V kategoriji U12, kjer so odigrali dva kroga, je zmagal

Čestitke vsem.

 

Člani GK Ptuj, ki vadijo pri Gitagolfu, so sodelovali na 2. Šolskem tekmovanju v Stanežičah.

Čestitke:

 • Lukasu Fideršku v U12 za 3. mesto,
 • Tiji Zmazek Mladinke U18 za 5. mesto,

v kategoriji Mladinci U18 pa

 • Nejcu Ladiču za 5. mesto in
 • Janu Breznerju za 7. mesto.*

 MG 8363 fill 300x200V čudovitem vremenu je na golf igrišču Ptuj v soboto, 30.3. 2019 potekal otvoritveni turnir GK Ptuj, ki se ga je udeležilo 84 članov in nekaj gostov.

Pred pričetkom nas je prišla pozdraviti tudi županja MO Ptuj, ga.Nuška Gajšek.

Po turnirju smo ob odlični pogostitvi v hotelu Primus in po podelitvi nagrad, izvedli redno skupščino GK Ptuj, na kateri smo potrdili poročila o delu in sprejeli Program dela za leto 2019.

 

Na otvoritvenem turnirju sta najboljšo igro prikazala

 • Vlado Toplak ( 30 bruto) in
 • Sabina Markoli ( 32 bruto)

 • V soboto, 30.3.2019 bomo imeli letno skupščino( vabilo v kratkem) in otvoritveni turnir na Ptuju.
 • V soboto, 11.5.2019 bo na ptujskem igrišču potekalo srečanje z Goriškim golf klubom, le ta nam bo gostoljubje vrnil 30.6. v Caprivi.
 • 22.6.in 23.6 pa pripravljamo izlet v Kranjsko Goro z igranjem v Kr.Gori in Trbižu ob srečanju s člani kranjskogorskega kluba.
 • Klubsko prvenstvo bo 7.9. na Ptuju. Vmes pa še kar nekaj dogodkov v obliki internih klubskih, medklubskih srečanj in še kakšnega izleta. Sodelovali bomo tudi v ligaških tekmovanjih.

V soboto, 8.12.2018 smo imeli prednovoletno srečanje, katerega se je udeležilo 60 članov.

Po predavanju o novih Pravilih, ki jih je na zanimiv in razumen način predstavila Tjaša Prelog, smo malo poklepetali ob dobri hrani in pijači.

V letu 2018 smo imeli kar nekaj klubskih aktivnosti.

Facebook

Kontakt

Golf klub Ptuj
Mlinska cesta 13
2250 Ptuj

(051) 693 262

golfklubptuj.si